Nederlands Teamkampioen forelvissen 2011

14-10-2011 | Vangstverslagen | Witvis | Schrijver: Ingmar Boersma
Berkley_Trout_TEC_logoNa een lange en gedegen voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. De grote dag van de finale NK Forelvissen. De dag begon al vroeg voor de deelnemers; omstreeks kwart over zes kwamen de eerste vissers al binnen, om half acht kon er geloot worden en om half negen barstte de strijd los.
Na een zeer spannende strijd is Roland Bukkems namens Het Blank Water uit Someren-Eind de beste gebleken, met totaal 18 gevangen forellen en een gewicht van 6240 gram. Als tweede is Mark Hofmeijer van het Berkley Trouttec team die uitkwam voor forellenvijver Deep'n, geëindigd met 16 gevangen forellen en een gewicht van 5740 gram. Derde werd Rene Hendricks namens Het Blank Water. Hij ving 15 forellen en deze hadden een gewicht van 5140 gram. Een hele mooie prestatie. Het Berkley Trouttec team dat mede mogelijk gemaakt wordt door Hengelsport Hennie Kruidenier en uitkwam voor Forellenvijver Deep´n wachtte in spanning af op de einduitslag. Toen kwam het verlossende woord: zij zijn Nederlandse Teamkampioen! Van harte gefeliciteerd!

Trouttec_Team_groot

Het team haakte die dag totaal 55 forellen met een totaal gewicht van 19310 gram en was daarmee het beste team van de dag. Op de tweede plaats in het Teamkampioenschap is Het Blank Water uit Someren geëindigd, eveneens met 55 gevangen forellen, maar net iets minder gewicht nl.: 18545 gram. Derde werd Forellenvisvijvers de Woldstek uit Ruinerwold met 51 forellen en een gewicht van 17100.

Deel deze pagina