Prachtige prijzentafel bij Visgids goede doelen wedstrijd op 18 juni

29-04-2022 | Artikelen | Witvis | Schrijver: Ingmar Boersma

 
Witvissen in vaste- en vrije hengel vakken aan de Urkervaart.
 
Tijdens de jaarlijkse goede doelen wedstrijd van Stichting Visgids is dit keer een fantastische prijzentafel beschikbaar.
Na alle corona oponthoud willen we na twee jaar stilstand weer eens groots uitpakken. Naast de drie geldprijzen hebben we een schitterende prijzentafel met hengelsportmateriaal en overige prijzen.
 


De super mooie Preston zitkist t.w.v. €400,--
De super mooie Preston zitkist t.w.v. €400,--
Preston Inception SL zitkist t.w.v. €400,--
Als topper hebben we de Preston Inception zitkist met een waarde van ca. €400,-- beschikbaar. Hierna lees je de details over dit prachtige visplatform waar vanaf je uitstekend kunt vissen. De Inception heeft de Inception SL30 als basis, met enkele belangrijke verbeteringen,terwijl de populaire opbouw met diepe zijladen en een diepe opslagruimte onderop behouden blijft. De handwielen zijn verbeterd en hebben nu een soft touch coating,
wat ze gemakkelijker te hanteren maakt in koude en natte weersomstandigheden. Wordt nu geleverd met vier telescopische poten, waarmee de viskist meer geschikt is voor ongelijk terrein en voor het wadend vissen. De voetenplaat wordt nu op zijn plaats gehouden door twee uittrekbare pennen, waardoor het geheel sneller op te zetten is en de voetenplaat telkens perfect op zijn plek blijft zitten. Elke unit wordt geleverd met de revolutionaire MAG-LOK® clips, deze garanderen dat de units secuur bij elkaar gehouden worden maar ook in een seconde geopend kunnen worden, waarmee je toegang hebt tot het onderste opslagcompartiment.
PAKKET
• Gevoerde zitting
• Diepe Side Drawer Unit
• 100 mm Base Unit
• 2 x 30 mm standaard poten 50 cm
• 4 x 30 mm telesooppoten 50 cm
• Cassettebalk en voetplaat
• Luxe gevoerde schouderriem
 
 
Overige prijzen met veel mooie hengels en toebehoren
Ook aan mooie hengels is gedacht. Vooral veel verschillende feeders van o.a. Sensas, Shimano, Matrix en Preston. Mooie stokken die soms ruim door de €200,-- aan winkelwaarde vertegenwoordigen. Maar ook op het vaste stokken front is, bijvoorbeeld van Shimano, veel moois te halen. Of wat te denken van tassen, foudralen en netten die stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit zijn.Een Shimano paraplu, één van de mooie prijzen op de tafel
Een Shimano paraplu, één van de mooie prijzen op de tafel 
Kortom:
Doe mee met onze goede doelen wedstrijd, maak kans op schitterende prijzen en steun ook nog eens ons goede doel van dit jaar: Kindermezzo in Zwolle.
Wil je mee doen met onze wedstrijd?
Inschrijving en info bij:         Ingmar Boersma, 06 – 50 51 00 55 of email: ingmar@visgids.nl.
Bij inschrijving vermelden voor welk hengeltype u wilt meedoen.
 
 

Deel deze pagina