Visgids steunt in 2017 Haaien beschermingsproject WNF

29-03-2017 | Artikelen | Roofvis | Schrijver: Ingmar Boersma
Zoals bekend steunt Stichting Visgids goede doelen op het gebied van natuur, hengelsport en/of jeugd. Elk jaar wordt een nieuw doel voor dat jaar gekozen waaraan onze steun gegeven wordt. Dit jaar is dat het haaien project van het WNF.
 
Uit de activiteiten van onze Stichting houden we jaarlijks geld over. Denk aan onze begeleide vistrips met een professionele visgids in Zwolle of onze jaarlijkse grote Visgids Goede Doelen Wedstrijd. Die wedstrijd houden we dit jaar op 26 augustus in de Urkervaart en we vissen op witvis.
 

Steun voor de haai

Dit jaar ondersteunen we de actie “Haaialarm” van het Wereld Natuurfonds. Als één van de toppredatoren in onze wereld zeeën is de haai onontbeerlijk. Daarom verdient deze inmiddels zwaar onder druk staande vissoort onze aandacht en bescherming. Eind dit jaar zullen wij alle kosten en opbrengsten van Stichting Visgids over 2017 samenvoegen en het overschot doneren we dan ten bate van dit doel. Wil je mee helpen? Dat kan natuurlijk sowieso door rechtstreeks aan het WNF te doneren. Ook kun je aan één van onze activiteiten mee doen, een visdag met onze visgids boeken of ons op een andere manier ondersteunen. Het mooie is dan dat jij een leuke dag hebt en dat je tegelijk ook nog eens een goed doel steunt!
 

Meer info over Haaialarm

Wil je meer weten over het project “Haaialarm” van het WNF, kijk dan op deze link voor meer informatie.
Een haai op het Australische Ningaloo Reef
Een haai op het Australische Ningaloo Reef

 

Deel deze pagina