THE PENN CHALLENGE 2015; De Kaapverdiė editie!

18-02-2015 | Artikelen | Buitenland | Schrijver: Pure Fishing

18, 19, 20, 21 en 22 April 2015
Nog slechts 10 weken en de Kick Off party in de Mindelo Sport-fishing Club is een feit!
Hier wordt het vijfdaagse liefdadigheids – big – game – toernooi  van Stichting The Fishing Dutchmen opgestart. Een toernooi in het mekka van de marlijnenjagers midden in de absolute toptijd van het jaar. Nergens op de wereld worden zoveel, en zoveel grote, blauwe marlijnen gevangen als in April in de wateren rond Sao Vicente.
Hier wordt je aan het eind van de dag niet gevraagd of je marlijn gevangen hebt. Hier wordt je gevraagd hoeveel marlijnen je gevangen hebt!


 

Kampioenschappen

The PENN Challenge is een IGFA Fishing Club. Het toernooi is een zogenaamd Qualifying Event to the OWC (Offshore World Championship big game vissen). Het meest prestigieuze toernooi op deze aardkloot en alleen open voor winnaars van een Qualifying Event.
In 2015 is The PENN Challenge tevens het officiële Nederlands Kampioenschap Big Game onder auspiciën van EFSA Nederland.
 

Twee extra boten

Vanwege de geweldige vangsten in de afgelopen jaren zijn recent twee nieuwe charterboten  overgebracht naar Sao Vicente. Hierdoor hebben we, onverwacht, de mogelijkheid de vloot met twee schepen uit te breiden tot 15 boten.
En, niet geheel onbelangrijk!  PLAATS VOOR TWEE TEAMS!
 


Liefdadigheid


The PENN Challenge 2015 is een liefdadigheidstoernooi ten behoeve van ICCA Mindelo. ICCA Mindelo is een opvanghuis voor kinderen en tieners. Alle deelnemers, schippers en sponsoren dragen bij aan het goede doel, het ondersteunen in materiële en financiële zin van het opvanghuis.
Alle baten in het toernooi gaan onder aftrek van de kosten rechtstreeks naar het goede doel.
 

Kosten van deelname:

Bij 2 personen per team,  per persoon € 2.850,
Bij 3 personen per team, per persoon € 1.950,
Bij 4 personen per team, per persoon € 1.500.
Inbegrepen zijn 5 volle dagen vissen, openingsdiner, sluitingsdiner, toernooishirts et cetera…
(Bijkomende kosten, hotel op basis tweepersoonskamer en vluchten per persoon ongeveer € 1.000. Zowel met het hotel als met de luchtvaartmaatschappij zijn prijsafspraken gemaakt voor onze deelnemers)
 
The PENN Challenge, met een prijzentafel van meer dan €10.000,  wordt gesponsord door PENN Reels Europe, BONZE Lures, Raven Hengelsport, Ahoy Hengelsport Rotterdam en HengelDiscount Gigant en diverse ondernemers uit het bedrijfsleven.
 
Aanmelden en/of nadere informatie bij onze toernooidirecteur, Toine van Ierland bereikbaar op nummer +31617106651 of via email: toinevanierland@thefishingdutchmen.nl
 
 

Deel deze pagina