CHARITY BIG GAME TOURNAMENT THE PENN CHALLENGE 2015

13-05-2014 | Artikelen | Buitenland | Schrijver: Ingmar Boersma

Marlin Capital of the World!


Na zes jaar Kenia strijkt de PENN Challenge in 2015 neer in Mindelo, Sao Vicente. Eén van de westelijke Kaapverdische eilanden. Sao Vicente wordt beschouwd als één van de weinige locaties op de wereld waar het niet zo zeer de vraag is of je marlijn vangt maar hoeveel marlijnen vangt!!
Het aantal lokale charterboten is er beperkt. Wij hebben inmiddels nagenoeg alle beschikbare boten vastgelegd. 


De PENN Challenge


De PENN Challenge is een liefdadigheids – big game – toernooi dat wordt georganiseerd door Stichting The Fishing Dutchmen. Deze stichting ondersteunt hulpbehoevenden, kinderen en ouderen door promotie van de hengelsport in de breedste zin van het woord.
Alle deelnemers/sponsors/schippers in het toernooi dragen bij aan de doelstellingen van de stichting. Alle opbrengsten die verband houden met de  PENN Challenge gaan na aftrek van gemaakte kosten naar het goede doel.

De PENN Challenge is een laagdrempelig toernooi zowel geschikt voor  de ervaren als beginnende big game visser. Aan het toernooi nemen maximaal 15 teams deel. Elk team bestaat uit max  4 personen.


IGFA and IGFA World Championship


De PENN Challenge 2015 is een IGFA Qualifying Event. De winnaar van het toernooi wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het “Offshore World Championship 2016”, in Costa Rica .
De PENN Challenge is een IGFA Fishing Club Member en ondersteunt het werk van The Billfish Foundation.

De toernooikosten  teams
De prijzen zijn nog niet definitief vastgesteld en kunnen tot maximaal 250 Euro per team afwijken.
Inbegrepen zijn naast de organisatiekosten, de kosten van onder andere;  Kick off party, 5 volle dagen boothuur, afsluitend diner en toernooishirts . Niet inbegrepen zijn vlucht(en), hotel,  verblijf ter plaatse en de zogenaamde ‘crew tip’. Deze bedraagt ongeveer € 100 - 150 per boot per dag.

Bij twee personen aan boord € 5.700    prijs per persoon, € 2.850
Bij drie personen aan boord € 5.850  prijs per persoon, € 1.950
Bij vier personen aan boord € 6.000  prijs per persoon, € 1.500

 

Wil je deelnemen aan de The PENN CHALLENGE 2015?


Neem contact op met Toine van Ierland onze toernooidirecteur +31(0)6-17106651, of stuur een email naar aierland@xs4all.nl  en schrijf je in.

Deelname toernooi
De inschrijving is officieel nadat de aanbetaling à € 1.000 per persoon is bijgeschreven op het:

ING Bank bankrekeningnummer  NL35 INGB 0678 6016 90 t.n.v. Stichting  The Fishing Dutchmen te Vlaardingen, onder vermelding van “Deelname PENN Challenge 2015, uw naam en teamnaam”.

Kijk voor meer informatie op www.pennchallenge.nl of op onze Facebookpagina; THE PENN CHALLENGE

SPONSORS:
PENN Reels Europe, Pure Fishing Benelux, Raven Fishing & Outdoor, Ahoy Hengelsport Rotterdam, Vipmedia Publishing & Services, Zelle Promotie, Legitiem BV, Plain Vanilla Investments, Ouwendijk Avocaten, Zilt aan Zee, Brasserie de Conversatie.
 


Na inschrijving en aanbetaling is de reeds voldane aanbetaling onomkeerbaar! Mocht in de periode tussen de aanbetaling en het toernooi, om wat voor reden dan ook,  worden afgezien van deelname dan wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.
Vol is vol! Datum bijschrijving aanbetaling op rekening The Fishing Dutchmen is bepalend voor deelname.
Vlucht(en), hotel, verblijf  et cetera, zijn niet inbegrepen. Deelnemers boeken/reizen op eigen gelegenheid en voor eigen risico.

Tot ziens in Mindelo, Sao Vicente, Kaapverden.

Deel deze pagina