Welk goed doel wil jij voor Visgids Zwolle in 2019?

16-12-2018 | Artikelen | Algemeen | Schrijver: Ingmar Boersma
Zoals bekend steunt Visgids Zwolle jaarlijks een goed doel met het eventueel overblijvende batig saldo van dat jaar. Binnenkort gaat het stichtingsbestuur weer bepalen welk goed doel voor 2019 gekozen wordt. En jij mag mee denken en een goed doel voordragen.
 
Op de voorpagina van onze website kun je lezen dat de goede doelen waaraan Stichting Visgids steun geeft in principe hengelsport-, natuur/dieren of jeugd gerelateerd moeten zijn. Dat is een breed begrip. De goede doelen van de afgelopen jaren zijn dan ook erg divers. Wil je meer weten, kijk dan elders op onze website voor meer informatie. Dit keer willen wij jullie een keer de mogelijkheid geven om mee te denken over een goed doel voor komend jaar.

 

Kies een goed doel

Het bestuur vraagt jullie om mee te denken over een goed doel voor komend jaar. We hebben zelf ook altijd wel ideeën, maar het is ook leuk als er input van anderen komt.
Het bestuur heeft voorkeur voor de volgende richtlijnen bij het indienen van suggesties:
 
  • Onderwerpen in principe zoals hierboven genoemd;
  • Voorkeur voor een kleinschalige organisatie;
  • Breed aansprekend onderwerp;
 
Heb je een goed idee of ideeën voor de stichting in 2019, laat het ons dan weten. Doe dit via het contactformulier van onze website, via een privébericht op Facebook, via email of via ons telefoonnummer. De informatie kun je via de diverse pagina’s op onze website terugvinden.
Stuur je suggesties uiterlijk t/m 24 december in. Als dat geen mooie kerstgedachte is?! Het bestuur komt eind dit jaar bijeen. Begin januari 2019 maken we zoals gebruikelijk het goede doel voor komend jaar bekend.

Tijdens onze jaarlijkse wedstrijd zamelen we ook in voor het gekozen goede doel van dat jaar.
Tijdens onze jaarlijkse wedstrijd zamelen we ook in voor het gekozen goede doel van dat jaar.

Deel deze pagina