KOMENDE ZONDAG START NIEUW SEIZOEN STUDIO VIS TV!

05-01-2017 | Artikelen | Algemeen | Schrijver: Sportvisserij Nederland
Goed nieuws voor sportvissend Nederland: komende zondag start een hagelnieuw seizoen van sportvistalkshow Studio Vis TV! In aflevering 1 van deze nieuwe, 8-delige serie zijn onder meer Klaas van der Eerden en de mensen achter actieorganisatie The Black Fish te gast. Speciaal voor de jonge generatie sportvissers is ook het onderdeel Vis TV Next weer terug. Stem je televisie zondag dus vanaf 9.00 uur af op RTL 7!
In alweer het vierde seizoen van dé sportvistalkshow van Nederland wordt de kijker acht weken op rij elke zondagochtend getrakteerd op ruim 50 minuten visnieuws, -plezier en achtergronden. Daarbij is ruim aandacht voor bijzondere verhalen van bekende en onbekende sportvissers. Naast de echte visverhalen ontvangt presentator Marco Kraal in de vernieuwde studio ook een zeer breed scala aan mensen afkomstig uit sectoren die nauw met de hengelsport verbonden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het waterbeheer, de politiek, wetenschap en de media.
 

‘Big Fish Klaas’

Zo trappen we a.s. zondag af met tv-presentator en verwoed sportvisser Klaas van der Eerden. Vanaf maandag 9 januari wordt zijn nieuwe tv-programma ‘Big Fish Klaas’ op NPO3 uitgezonden. In Studio Vis TV vertelt Klaas zondag wat de kijker zoal kan verwachten van dit nieuwe visprogramma, waarin hij samen met BN-ers ‘s werelds meest spectaculaire visbestemmingen bezoekt. In het tweede studioblok zijn Wietse van der Werf en Hielke Praagman van actieorganisatie The Black Fish – het grootste internationale netwerk van burgerinspecteurs op visserijgebied ter wereld – te gast. Tot slot is in deze eerste aflevering ook journalist annex taalkundige Frans Collignon studiogast. Hij komt vertellen over allerlei gekke of vergeten vissoorten met bijzondere namen, zoals de Frank Zappa vis, de snotolf en ‘t hoerenkind.

Vis TV Next en Vis TV Politiek

Naast interviews met studiogasten, keren ook vaste onderdelen terug in de uitzendingen. Zo gaat presentator Robert de Wilt in Vis TV Next elke week op pad met jonge vissers om een kijkje in hun wereld te nemen. In de eerste aflevering op 8 januari doet Robert dat met soortenjager Dirk Temmink. Ze gaan peuteren tussen de blokken op het zuiderhavenhoofd van Scheveningen. Waarom? Dat zie je zondag!

Nieuw is het item Vis TV Politiek, waarin we elke week een politieke partij aan de tand voelen over hun standpunten rond de hengelsport. Deze items vormen de opmaat naar de laatste uitzending die volledig in het teken staat van de sportvisserij en de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart. En dat is nog niet alles, want ook Mijn Visstek, Vis TV Tips en Vis TV op Reis zijn vaste onderdelen van dit nieuwe seizoen Studio Vis TV.

Herhaling op VISTV.NL

Aflevering 1 van Studio Vis TV wordt aanstaande zondag 8 januari van 9.00 tot 9.55 uur uitgezonden op RTL 7. Mocht je de uitzending op televisie onverhoopt missen, dan kun je deze na de uitzending direct online terugkijken op www.vistv.nl.
 
Studio Vis TV wordt t/m 26 februari iedere zondagochtend op RTL 7 uitgezonden. De uitzendingen beginnen om 9.00 uur. Aansluitend wordt vanaf zondag 5 maart twaalf weken op rij een nieuw seizoen van Vis TV uitgezonden. Kijk voor meer informatie op www.vistv.nl.

Deel deze pagina