Onder een top boot hoort een uitmuntende trailer!

24-06-2016 | Artikelen | Algemeen | Schrijver: Ingmar Boersma
Kort geleden maakten we bekend welke boot de nieuwe van Visgids in Zwolle wordt. Binnenkort varen wij uit met de Lund 1750 Rebel XS. Die boot moet natuurlijk ook veilig en comfortabel van A naar Beter gebracht worden. Veel mensen kiezen een trailer als het budget eigenlijk al op is en zien de trailer als sluitpost. Jammer en soms zelfs gevaarlijk.
 
Een trailer en dan vooral de manier waarop je boot hierop moet worden “ingesteld” wordt door velen onderschat. Een goede ondersteuning zodat de boot niet ligt te dansen tijdens het rijden, goede kogeldruk op je trekhaak, gemak tijdens het traileren; noem maar op. Er is meer dan genoeg om rekening mee te houden. Daarom hebben wij net als bij de keuze voor een boot ook gedegen onderzoek gedaan naar welke trailers er zijn en welke wij dan willen kopen. Over een tijdje volgt een uitgebreid artikel hierover, maar hieronder al even heel kort een inkijkje.
 
De Vanclaes Fishing Pro; De nieuwe Visgids Zwolle trailer, maar dan zonder elektrische lier
De Vanclaes Fishing Pro; De nieuwe Visgids Zwolle trailer, maar dan zonder elektrische lier

Vanclaes

Na rijp beraad, veel vergelijken en de nodige bezoeken hier en daar komen wij tot de keuze om een Vanclaes trailer te kopen. Het unieke Gyro rollersysteem dat de boot uitstekend ondersteunt werkt fantastisch. De boot komt altijd recht op de trailer en wordt dus prima ondersteund. Verder zijn de opstapjes, de loopplank en het RVS chassis garantie voor een prima product. Binnenkort staat dus onder onze Lund een echte Hollands fabricaat Vanclaes.
 

Deel deze pagina