Visgids wedstrijd 2018; Vis een blindengeleidehond bij elkaar !

26-02-2018 | Artikelen | Witvis | Schrijver: Ingmar Boersma
Op zaterdag 25 augustus a.s. is de Urkervaart weer het toneel van de Visgids wedstrijd. De traditionele jaarlijkse goede doelen wedstrijd van Visgids Zwolle vindt alweer voor de 16e keer plaats.

Een mooie brasem van de Urkervaart tijdens Visgids 2017
Een mooie brasem van de Urkervaart tijdens Visgids 2017

 

Urkervaart

Vanwege de prachtige vangsten en de rest van de omstandigheden is de wedstrijd dus weer in de Urkervaart. Zie onze website voor het verslag met foto’s van vorig jaar.
Er is weer een vak voor de vaste en drie vakken voor de vrije hengel. De prijzentafel is zoals gebruikelijk ook weer goed gevuld met geldprijzen voor elke vakwinnaar, aangevuld met vele hengelsport- en huishoudelijke artikelen.
 

Goed doel

Zoals gebruikelijk doneert Stichting Visgids jaarlijks een bedrag aan een goed doel. Na aftrek van de kosten gaat het overblijvende geld naar een goed doel dat jaarlijks aan het begin van het jaar bekend wordt gemaakt. Dit jaar vissen we voor Stichting DCN geleidehonden. Vanwege dit bijzondere en zeer aansprekende doel hebben we een pup als mascotte “geadopteerd”.

Noa, onze trotse mascotte
Noa, onze trotse mascotte

 

Mascotte

Met trots presenteren we Noa. Noa is een witte herder pup die op 22 november is geboren, inmiddels in een gastgezin woont en die gaat voor de opleiding tot blindengeleidehond. Wij gaan Noa de komende tijd voor jullie volgen gedurende haar opleidingstraject. Dit traject zal tussen anderhalf en twee jaar duren. Via onze website en Facebook kan iedereen haar vorderingen volgen.
 

Informatie

In de infosheet die u hier kunt downloaden, leest u alle details van deze wedstrijd. Tevens staat hier meer te lezen over het doel van dit jaar: Stichting DCN Geleidehonden. Mocht u desondanks nog vragen hebben dan horen wij die graag van u.
 
Vaste stok vissen
Vaste stok vissen

Deel deze pagina