Snoekerijen nummer 120, grote kano test, de Pike Experience en meerů..

14-11-2014 | Artikelen | Roofvis | Schrijver: Snoekstudiegroep

Vanaf 21 november zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 120 met deze keer weer veel nieuws van en over de SNB en prachtige vis technische artikelen.

Natuurlijk tref je een mooi (foto)verslag aan over de zeer succesvolle en gezellige Pike Experience van 12 oktober jl. Veel aandacht is er dit en het volgende nummer ook voor een zeer uitgebreide kano- en kajaktest die door een club SNB-leden is uitgevoerd. Niet minder dan tien vaartuigen zijn kritisch onder de loep genomen. Echt een bewaarnummer voor diegenen die een kano/kajak overwegen.

Maar natuurlijk is er meer: Een schitterende Grootformaat van één van onze “Gouwe Ouwe leden”, een mooi achtergrondartikel over de exotische Amoersnoek uit Oost Azië, of een bijdrage over verticaal en diagonaal vissen op snoek. Daarnaast natuurlijk de nodige verslagen van praktijkvisdagen en activiteiten van ons Promotieteam en meer, veel meer interessante bijdragen.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl


Deel deze pagina