Terra Nautic

Camping, Jachthaven en Watersportwinkel Terra Nautic

Terra Nautic heeft een jachthaven,
camping en watersportwinkel

Terra Nautic heeft een jachthaven, camping en watersportwinkel
Visgids werkt samen met Terra Nautic. Hieronder lees je meer over jouw voordeel en over wat Visgids en Terra Nautic voor jou kunnen betekenen.
 

Wie en wat is Terra Nautic

Terra Nautic is een Camping, Jachthaven en Watersportwinkel in één. In de watersportwinkel worden boten, buitenboordmotoren en hengelsportartikelen verkocht. Ook hebben ze een eigen service afdeling voor uw buitenboordmotor.
Het prachtige terrein is gelegen op zo’n vier kilometer van de binnenstad van Zwolle, maar toch ruimtelijk in de vrije natuur.
Terra Nautic ligt aan de oever van de Overijsselse Vecht, een zeer bekende en goede rivier om in te vissen. Op de camping vind je staanplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. Ook is er een mogelijkheid voor een chalet aan het water.
 

Vissen

Visvijver
Visvijver
Op het terrein bevinden zich twee visvijvers waar je als gast van de camping mag vissen. Hier kun je o.a. schitterende zeelten maar ook andere witvissen vangen. Wil je het breder zoeken, dan kun je vanaf de camping vissen in de haven of in de Vecht en andere wateren in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het Zwartewater en de kolken die aan de Vecht en het Zwartewater grenzen.
Visvijver
Visvijver
Hier vang je uitstekend snoek, baars, snoekbaars en roofblei, maar natuurlijk ook prima witvis zoals grote brasem, voorn of winde. Ook is er de mogelijkheid om uw eigen boot mee te nemen.
 

Jachthaven en Watersportwinkel

Terra Nautic heeft een prachtige jachthaven met mooie ligplaatsen, een trailerhelling en parkeergelegenheid voor je auto en trailer. In de watersportwinkel liggen Terhi boten, rubberboten, aluminium boten. Ook zijn er kleinere spullen als accu’s, zwemvesten en andere accessoires. Terra Nautic is dealer van Yamaha buitenboordmotoren en ze hebben een eigen service afdeling voor alle merken motoren. Als u geen eigen boot heeft is er altijd de optie om een Terhi boot te huren om te varen of te vissen.
Kijk voor meer informatie op de website van Terra Nautic.
 

Jouw voordeel

Ben je gast bij Terra Nautic en boek je bij de Visgids een visdag, dan krijg je bij Terra Nautic een korting van 10% op de overnachting en bij de Visgids een directe korting op je boeking. Je betaalt voor een hele dag vissen dan geen € 195,00, maar slechts € 150,00.
Een korting van bijna 25% dus!!! Verder organiseert Visgids regelmatig hengelsportactiviteiten samen met en op het terrein van Terra Nautic.

 

Deel deze pagina