Snoekstudiegroep Nederland België (SNB)

Springende snoek tijdens dril
Springende snoek tijdens dril
Visgids werkt samen met de Snoekstudiegroep, SNB. Hieronder lees je meer over jouw voordeel en over wat Visgids en de SNB voor jou kunnen betekenen.
 

Wie en wat is de SNB

De Snoekstudiegroep is in 1984 opgericht en heeft als doel om de snoekstand, het biotoop van de snoek en het vissen op snoek te bevorderen en te promoten. De SNB behartigt de roofvisbelangen bij Sportvisserij Nederland en is ook lid van deze organisatie. Daarnaast organiseert de SNB fantastische activiteiten voor haar leden en ze geven een prachtig magazine uit. Dit magazine krijg je vier keer per jaar, het is in full colour en het geeft je specialistische informatie over het vissen op roofvis met snoek als hoofdmoot. Als je lid bent kun je mee doen met praktijkvisdagen met ervaren en bekende roofvissers en heb je toegang tot regionale activiteiten zoals visdagen, lezingen etc. Ook organiseert de SNB het grootste en meest praktijkgerichte roofvisevenement van ons land, de Pike Experience waar je gratis naar binnen mag. Tenslotte ontvangen alle leden de unieke SNB Ledenpas waarmee je bij vele leveranciers in hengelsportland kortingen en voordelen krijgt.
Kijk voor verdere informatie op de website van de SNB.
 

Jouw voordeel

Als je lid bent van de SNB en dit dus met je SNB Ledenpas kunt aantonen, krijg je bij Visgids een directe korting op je boeking. Je betaalt voor een hele dag vissen dan geen €195,--, maar slechts  €175,--. Een korting van ruim 10% dus!!! Dat is snel verdiend en die besparing is al een groot deel van je jaarlijkse lidmaatschap van de SNB.Deel deze pagina