Jeugd roofvis dag met boten

Datum: 06-09-2020
Locatie: Zwarte Water, Overijsselse Vecht
Plaats: Zwolle
Jeugdvissen met de boot op roofvis
Zondag 6 september 2020
 
Net als in 2019 organiseert de regio weer een jeugdvisdag met boten in de omgeving van Zwolle. We gaan met jongelui van 12 t/m 16 jaar met boten het water op en vissen op de Vecht en het Zwarte Water. Behoor je tot die leeftijdsgroep en wil je eens mee in een compleet ingerichte visboot, meld je dan snel aan. Info vind je hieronder. Afgelopen keer ving vrijwel iedereen vis. Kansen genoeg dus ook voor jou! Deze periode is qua vissen altijd uitstekend.
 
Medewerking
De jeugdvisdag wordt mede mogelijk gemaakt door Sportvisserij Oost-Nederland die de lunch voor ons zal betalen. Wij zorgen dus voor een lekkere lunch en daarbij wat te drinken. Wil je tijdens het vissen ook nog iets gebruiken, neem dat dan zelf mee.
 
Gegevens op een rij
Datum: Zondag 6 september 2020
Tijd: vissen van 09:00 tot 16:00 uur
Kosten: € 6,-- per deelnemer.
Zelf meenemen: kleding, passend bij het weer en een goed humeur;
Wij zorgen voor: visboot, alle hengels, molens, aas etc., een lekkere lunch, frisdrank, begeleiding en een vergunning als je die nog niet hebt.
 
Aanmelden en info
Wil je graag meedoen met de jeugdvisdag? Stuur dan een e-mail met je naam, geboortedatum en telefoonnummer aan: regiooost@snoekstudiegroep.nl. Doe dit uiterlijk vóór 20 augustus 2020. Een week van tevoren ontvang je dan een e-mail met alle info inclusief locatie.
Wil je nu al meer weten over de vismogelijkheden? Kijk dan even op www.visgids.nl o.a. onder het menu item “Viswater Zwolle”.
 
 

Jeugd roofvis dag met boten