Guru Fusion Box bij Voorhuis in Albergen

22-12-2019 | Materiaal | Witvis | Schrijver: Ingmar Boersma
De afgelopen weken is er veel om te doen geweest en al heel wat over geschreven. Maar nu is hij dan sinds kort eindelijk leverbaar in de winkel: De Guru Fusion Box. Je koopt hem o.a. bij Voorhuis Hengelsport in Albergen waar ik hem voor het eerst vond. Een schitterend opbergsysteem voor de verwende witvisser. Natuurlijk kunnen andere vissers hem ook gebruiken maar je ziet aan de indeling en tools echt dat hij voor het witvissen gemaakt is. De box is van hard, hoge kwaliteit kunststof en heeft een UV-bestendige getinte deksel. Hij is geheel zelf in te delen naar eigen wens. Korven, onderlijnen, lood, haken. U zegt ’t maar en het gaat in de Fusion Box.
De box heeft mooie stevige vergrendelingen, een solide handgreep, meerdere opberg compartimenten met verwisselbare inzet bakjes en hij past in de Fusion Loggage lijn van Guru.
Op de foto zie je een Fusion Box met enkele los verkrijgbare inzet bakjes en accessoires als voorbeeld. Deze zijn dus los te koop en verwisselbaar in de box in te plaatsen. Mooie onderlijnrekjes waar je de lijn makkelijk omheen legt, kleine bakjes voor klein materiaal als haakjes, wartels etc., maar ook grotere bakken voor bijvoorbeeld korven.
Standaard wordt een box geleverd met:
 
1 x basisdoos
2 x standaard feedertrays
1 x spoellade
1 x diepe bak
1 x ondiepe bak
1 x method onderlijn opbergsysteem
 
De Afmeting is 35cm x 25cm x 8cmDeel deze pagina