De 21% Super Sale Dagen zijn begonnen!

27-02-2020 | Materiaal | Algemeen | Schrijver: Zunnebeld


 

 
Je hebt er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover. De kortingsdagen bij Zunnebeld zijn begonnen. Dit betekent dat je vanaf vandaag 4 dagen lang profiteert van 21% korting op zunnebeld.nl en in hun stenen winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle.

 


Korting op meer dan 28.000 hengelsport artikelen
 
Ben jij na het zien van deze feestelijke video nog niet overtuigd? Neem dan snel een kijkje op hun webshop en ga op zoek naar jouw favoriete producten. Met meer dan 28.000 hengelsport artikelen kan het haast niet anders dan dat ze precies hebben waar jij naar op zoek bent!
 
Je hebt nog t/m zondag 1 maart om te profiteren van deze spetterende korting. Ga je liever naar de fysieke winkel? Dan kan dat t/m zaterdag 28 februari 17:00 uur.
 
 


 
 
Meer informatie?
 
Vanaf vandaag t/m zondag 1 maart profiteer je van 21% directe korting op zunnebeld.nl. Wil jij graag meer informatie over de Super Sale Dagen Klik hier .
 
Hengelsport Zunnebeld
Van Karnebeekstraat 73,
8011 JD, Zwolle
 
Tel: ( 038 ) 421 58 97
Mail: info@zunnebeld.nl
Link: www.zunnebeld.nl
 
 
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, cadeaubonnen, de producten van Fiiish, onze vaste lage prijs artikelen en de TopDeals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 21% korting.

    Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot 14 dagen. Mocht dit bij jouw bestelling het geval zijn dan brengen we je persoonlijk op de hoogte.
 
 

Deel deze pagina