MERCURY DEALS; Flinke winterkorting op Mercury kleine viertakt buitenboordmotoren!

29-11-2016 | Materiaal | Algemeen | Schrijver: Mercury Nederland
Deze winter biedt de Mercury dealer in Nederland en België een aantrekkelijke kortingsactie op de kleine viertakt buitenboordmotoren van 2,5 t/m 6 pk.
Als u deze winter zo'n motor koopt, profiteert u van de lage prijs en kunt u in het vaarseizoen direct het water op. De winter-adviesprijzen voor deze kleine buitenboordmotoren zijn:

Mercury F 2.5 : van € 889 voor € 799.
Mercury F 3.5 : van € 889 voor € 799.
Mercury F 4 M/ML: van € 1.279 voor € 999.
Mercury F 5 M/ML: van € 1.349 voor € 1.199.
Mercury F 6 M/ML: van € 1.589 voor € 1.399.
 
Mercury viertakt buitenboordmotoren

Vergeet alles wat u weet over viertakt buitenboordmotoren. De Mercury viertaktmotoren luiden een compleet nieuw tijdperk in. Ze zijn steviger, kleiner en lichter dan om het even welke andere viertaktmotor voor schepen. Ze bieden een combinatie van prestaties en efficiëntie, waardoor uw tijd op het water nog veel aangenamer wordt.

 
 

Mercury viertakt 2.5 - 3.5 pk-buitenboordmotoren

Draagbare betrouwbaarheid
Lichtgewicht
Met een gewicht vanaf slechts 17 kg kunnen onze 2.5 - 3.5 pk viertakt buitenboordmotoren gemakkelijk worden opgetild en gedragen.
 
Eenvoudig te starten
Handmatige start. Dankzij de automatische decompressie wordt tijdens het starten de compressiedruk verlaagd, zodat u minder hard aan het startkoord hoeft te trekken.
 
 
Toerental
5000 - 6000 toeren bij vol gas, met een waarschuwing voor overschrijding van het maximum toerental.
Ondiep water
U kunt kiezen uit 4 trimstanden, waardoor u niet alleen over meer vermogen beschikt, maar ook in ondiep water kunt varen.
Nauwkeurige besturing
Mercury 2.5 - 3.5 pk viertakt buitenboordmotoren hebben de schakelstanden 'neutraal' en 'vooruit' en een draaicirkel van 360 graden voor maximale stuwdruk in alle richtingen.
Koelsysteem
Watergekoeld met thermostaat.
Brandstoftank
Geïntegreerd in de motor, inhoud 1,1 liter.
Uitlaatsysteem
Boven de schroef.
Ontsteking
CDI met elektronische vervroeging.
Brandstofsysteem
Loodvrije benzine. Carburateur.
Scherpe winterprijzen
De Mercury 2.5 – 3.5 pk viertakt buitenboordmotoren zijn deze winter in prijs verlaagd. Wacht dus niet op de lente maar profiteer van de scherpe winterse prijzen bij uw Mercury dealer.
 


 

Mercury viertakt 4 - 6 pk-buitenboordmotoren

Draagbare betrouwbaarheid

Krachtige prestaties
Gebruiksgemak en prestaties waarop u kunt rekenen. Met 4 ampère-dynamo om een accu op te laden. Uitlaat ontlastingsopeningen en keuze uit 6 schroeven voor een betere hanteerbaarheid bij het keren van zware boten. Er is zelfs een extra gelijkrichter mogelijk om kleine buitenlichten van elektriciteit te voorzien.

 
Lichtgewicht
Met een gewicht vanaf slechts 25 kg kunnen Mercury 4 - 6 pk viertakt buitenboordmotoren gemakkelijk worden opgetild en gedragen.
 
 
Eenvoudig te starten
Handmatige start. Dankzij de automatische decompressie wordt tijdens het starten de compressiedruk verlaagd, zodat u minder hard aan het startkoord hoeft te trekken.
Toerental
5000 - 6000 toeren bij vol gas, met een waarschuwing voor overschrijding van het maximum toerental. En een waarschuwing voor een te lage oliedruk.
Ondiep water
U kunt kiezen uit 6 trimstanden, waardoor u niet alleen over meer vermogen beschikt, maar ook in ondiep water kunt varen.
Nauwkeurige besturing
Mercury 4- 6 pk viertakt buitenboordmotoren hebben de schakelstanden 'vooruit', 'neutraal' en 'achteruit' en een draaicirkel van 360 graden voor maximale stuwdruk in alle richtingen.
Koelsysteem
Watergekoeld met thermostaat.
Brandstoftank
Geïntegreerd in de motor, inhoud 1,1 liter. De 4, 5 en 6 pk viertakt buitenboordmotoren zijn uitgerust met een externe brandstof afsluitkraan en met een tankdop bovenop de motorkap. Deze motoren kunnen ook op een externe brandstoftank elders in de boot worden aangesloten, zodat u nog verder kunt varen voordat u opnieuw moet tanken.
Uitlaatsysteem
De uitlaat komt door de schroef onder water uit, waardoor de motor stiller wordt.
Ontsteking
CDI met elektronische vervroeging.
Brandstofsysteem
Loodvrije benzine. Carburateur.
Scherpe winterprijzen
De Mercury 4 – 6 pk viertakt buitenboordmotoren zijn                                                    deze winter in prijs verlaagd. Wacht dus niet op de lente                                                                   maar profiteer van de scherpe winterse prijzen                                                           bij uw Mercury dealer.
 
www.mercurymarine.com
 

Deel deze pagina