BTW Dagen bij Zunnebeld!

20-02-2016 | Materiaal | Algemeen | Schrijver: Zunnebeld
Over twee weken gaat de meest spraakmakende actie van het jaar weer van start. Zunnebeld betaald dan namelijk 4 dagen lang de BTW op alles! Van donderdag 3 t/m zondag 6 maart ontvang je dus een korting van maar liefst 21% op ons gehele assortiment! Op alle hengels, molens, kunstaas, boten, kleding, luggage, en tackle, aas, kortom, op alles!!
 


 
Ieder jaar komen mensen van heinde en verre om te profiteren van deze jaarlijks terugkerende kortingsactie. Het seizoen gaat weer beginnen en wanneer je veel nodig hebt merk je dit aanzienlijk in je portemonnee. Gelukkig hoef je voor deze korting geen bezoek te brengen aan onze winkel   maar kun je ook vanaf je luie stoel profiteren van onze BTW dagen. Ook in onze hagelnieuwe webshop  betalen wij dus voor jou de BTW.
 
Breng een bezoekje aan onze webshop  en bekijk wat we allemaal op voorraad hebben. Met meer dan 12.500 artikelen is de kans groot dat ook jou favoriete producten bij ons te koop zijn. En mocht het zo zijn dat je bij ons niet vind wat je zoekt, laat het ons dan even weten! Wellicht kunnen wij het voor je bestellen tegen dezelfde korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over!
 


 
Voor vragen kun je ons altijd mailen  of stel je vraag via de chat op onze website. Je word dan te woord gestaan door één van onze medewerkers
 

De BTW Dagen lopen van donderdag 3 t/m zaterdag 5 maart in onze winkel aan de van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Via onze webshop   loopt onze actie nog een dag langer door en kun je dus ook zondag 6 maart profiteren van 21% korting over ons gehele assortiment.
 
* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen tot ca. 10 dagen. Wij vragen je begrip hiervoor.
deze oplopen tot ca. 10 dagen. Wij vragen je begrip hiervoor.
 

Deel deze pagina