De complete Humminbird Helix serie op de VISMA 2016

18-02-2016 | Materiaal | Algemeen | Schrijver: Technautic
Naast de HELIX® 5 en de recentelijk geïntroduceerde HELIX® 7, komt Humminbird nu met de grote HELIX® serie, tw. HELIX 9, HELIX 10 en HELIX 12 CHIRP met grotere schermen, netwerkmogelijkheden en AutoChart®Live.
Technautic presenteert voor het eerst de complete Helix line-up op de VISMA 2016. Deze vindt plaats op 4-5-6 maart 2016 in Ahoy Rotterdam

Humminbird maakt HELIX® groot en perfectioneert de CHIRP technologieDeze grote broers van de compacte HELIX 5 en 7 brengen een ongeëvenaard helder breedbeeldscherm aan boord, dat hierdoor makkelijk afleesbaar is in direct zonlicht, zelfs met een zonnebril op! Maar dit is niet waar de krachtige prestaties van de HELIX serie stoppen.
HELIX 9, 10 en 12 CHIRP zijn uitgerust met de complete range aan Humminbird technieken zoals het gepatenteerde Side Imaging®, Down Imaging® en zijn geschikt voor koppeling met de 360 Imaging® transducers zodat vis zoeken ook echt vinden wordt.

Eén van de grootste voordelen van de grote HELIX is de ethernet mogelijkheid, voor het delen van sonarbeelden, waypoints en postitiegegevens over het netwerk. Je wilt je fishfinder juist gebruiken op de plek waar je vist, dus het gebruik van meerdere toestellen aan boord die hun gegevens delen is echt een groot voordeel. Veel boten zijn uitgerust met een toestel op de bestuurderspositie en op de vispositie voorop. Met ethernet is er ook de mogelijkheid een Minn Kota® iPilot® Link™ te koppelen aan je Humminbird toestellen voor de ultieme visnavigatie.

Met de grote HELIX serie kan je gaan vissen op nog niet in kaart gebrachte wateren, want met de gepatenteerde Autochart® Live technologie maak je je eigen kaart. Direct voor je op het scherm, zonder tussenkomst van een PC, een server of een Cloud verbinding. Het interne geheugen kan tot 8 uur kaartmateriaal opslaan en door het (optioneel) plaatsen van een ZeroLine SD kaart wordt de geheugencapaciteit uitgebreid tot jaren van kaartopslag. En op deze manier kan je je eigen gemaakte kaart ook delen met je vismaat! Zowel HELIX 9 en 10 als 12 hebben een dubbel SD kaartslot voor Navionics kaarten, Autochart ZeroLine SD kaart of SD kaart voor het opslaan van sonaropnames en schermafbeeldingen. 

Al deze technieken lijken misschien  ingewikkeld, maar het handelsmerk van iedere Humminbird is gebruiksgemak. De HELIX 9, 10 en 12 CHIRP zijn voorzien van de nieuwe REFLEX software, een upgrade van de bekende Humminbird bedieningssoftware. Vertrouwd, maar toch nieuw, makkelijk te bedienen en snel.

De HELIX 12 CHIRP is het familiehoofd van de HELIX serie. Het 12,1 inch met 1280H x 800V pixel breedbeeldscherm is gigantisch en het toestel is versterkt met ingebouwde CHIRP sonar techniek.


HELIX 9 is voorzien van een 9 inch 800H x 480V pixel breedbeeld scherm. De HELIX 10 is uitgerust met een 10,1” 1024H x 600V pixel breedbeeldscherm. 

Humminbird Helix VISMA actie: Gratis AutoChart Zero Line kaart


Bij aanschaf van een Humminbird Helix 9, 10 of 12 ontvangt u een gratis Humminbird AutoChart Zero Line MSD kaart.
Deze is goed voor jaren aan opslag van de unieke AutoChart®Live kaarten die gratis gemaakt kunnen worden met de Humminbird Helix 9, 10 en 12.
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt
 
Humminbird Helix VISMA actie: Gratis AutoChart Zero Line kaart

Bij aanschaf van een Humminbird Helix 9, 10 of 12 ontvangt u een gratis Humminbird AutoChart Zero Line MSD kaart.
Deze is goed voor jaren aan opslag van de unieke AutoChart®Live kaarten die gratis gemaakt kunnen worden met de Humminbird Helix 9, 10 en 12.
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Deel deze pagina