Onze mascotte Noa komt naar de goede doelen wedstrijd

19-08-2018 | Artikelen | Witvis | Schrijver: Ingmar Boersma
Zoals bekend wordt komende zaterdag 25 augustus weer onze goede doelen wedstrijd aan de Urkervaart vervist. We hebben nog genoeg ruimte voor deelnemers, dus schrijf je in als je DCN Geleidehonden een warm hart toedraagt.
 
De wedstrijd is op witvis en we hebben vakken voor de vaste- en de vrije hengel. Iedere vak winnaar wint een geldprijs en daar naast zijn er mooie hengelsport- en overige prijzen te winnen. Na afloop van de wedstrijd komen we samen in het restaurant van Camping Het Urkerbos. Hier wordt de prijsuitreiking verzorgd en houden we nog een extra verloting voor ons goede doel.
 

Geleidehond in opleiding Noa aanwezig

Tijdens het samen komen op de Camping is Noa, onze wedstrijd mascotte aanwezig. Noa is een Zwitserse Witte Herder en ze is inmiddels 9 maanden oud. Ze is aardig aan het puberen, aldus haar baasje, maar ze heeft ook al een hoop geleerd. In drie eerdere artikelen op onze site kun je daar meer over lezen. Het gastgezin waar Noa nu woont is aanwezig in restaurant van camping Het Urkerbos. Vanaf 14:00 kunnen jullie onze Noa dus live ontmoeten en kun je alle vragen stellen over haar vorderingen en het werk voor de Stichting DCN Geleidehonden.
 

Mee doen?

Wil je mee doen, schrijf je dan snel nog in voor onze wedstrijd. Het kan nog, je bent van harte welkom!


Deel deze pagina