Visgids wedstrijd 2017, alweer voor de 15e keer!

08-02-2017 | Artikelen | Witvis | Schrijver: Ingmar Boersma
Op zaterdag 26 augustus a.s. is de Urkervaart weer het toneel van de Visgids wedstrijd. De traditionele jaarlijkse goede doelen wedstrijd van Visgids Zwolle vindt alweer voor de 15e keer plaats. Dat derde lustrum moet natuurlijk gevierd worden.
Het parcours van de Visgids wedstrijd aan de Urkervaart
Het parcours van de Visgids wedstrijd aan de Urkervaart

 

Opnieuw Urkervaart

Vanwege de prachtige vangsten en ook de rest van de situatie hebben we besloten om ook dit jaar weer in de Urkervaart te gaan vissen. Afgelopen jaar werd de wedstrijd met ruim 33 kilo vis gewonnen. Maar ook de nummers twee, drie en verder hadden prachtige vangsten. Zowel bij de vrije hengel- als de vaste hengel vissers is prima gevangen. Kijk hier voor het verslag met foto’s van vorig jaar.
 
Bert Kluinhaar ving goed met de vaste stok. Hij won zelfs dit vak.
Bert Kluinhaar ving goed met de vaste stok. Hij won zelfs dit vak.

 

Enkele wijzigingen

Ten opzichte van de voorgaande edities zijn twee belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Ten eerste is voor het eerst in het bestaan van de wedstrijd het inschrijfgeld verhoogd. Deelnemers betalen nu  €20,--  per persoon. Het tweede wat anders gaat is dat we vanwege het derde lustrum van onze goede doelen wedstrijd extra prijzen gaan regelen. Het prijzenaantal is nu 1:3. Daarnaast gaan we, net als vijf jaar terug bij het tweede lustrum, zorgen voor een knaller van een hoofdprijs in onze verloting. Die verloting vindt altijd tijdens de telling na afloop van de wedstrijd plaats.
 

Informatie

Via deze link komt u bij de infosheet. Hier leest u alle details van deze wedstrijd. Mocht u desondanks nog vragen hebben dan horen wij die graag van u.
Over all werd er uitstekend gevangen
Over all werd er uitstekend gevangen

 
 

Deel deze pagina