Kom ook naar het Stekkie Jeugd Parcours

11-07-2014 | Artikelen | Witvis | Schrijver: Sportvisserij Nederland
Tegenover het wedstrijdterrein aan het Havenkanaal, staat op de wedstrijddagen van Wereldkampioenschap Junioren Zoetwatervissen (25 en 26 juli) het Stekkie Jeugdparcours. Hier kunnen kinderen alles te weten komen over vissoorten en vismethoden en staan stands van Sportvisserij Nederland, Hengelsportfederatie Groningen/Drenthe en de specialistengroepen De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN), de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) en de Noord Nederlandse VliegVisvereniging  (NNVV).$2$
 

JEUGDACTIVITEITEN

Bij deze stands kun je niet alleen veel te weten komen over vissen, je kunt ook zelf aan de slag. Vismeesters en VIScoaches van de federatie leren je om goede tuigjes te maken. Bij de SNB en De KSN kun je o.a. snoek- en karperonderlijnen maken en bij de NNVV mag je onder deskundige begeleiding o.a. je eigen kunstvlieg binden. Bij de stand van Sportvisserij Nederland staat ook een vis-drilsimulator, waar je op het droge kunt proberen je krachten te meten met een kapitale vis.
Beleef een spectaculaire dril
Beleef een spectaculaire dril

 

DEELNAME

Bij aankomst op het Stekkie Jeugdparcours ontvang je bij de stand van Sportvisserij Nederland een deelname kaart waarop je alle volbrachte activiteiten kunt laten afstempelen. Is je kaart vol, dan kun je deze bij de stand van Sportvisserij Nederland inruilen voor een leuke attentie.
 

Een meet en greet met Ed Stoop en Marco Kraal
Een meet en greet met Ed Stoop en Marco Kraal
ED EN MARCO

De bekende gezichten van Vis TV mogen natuurlijk niet ontbreken op het Stekkie-terrein. Bij de bekende landrover van het team, tref je Ed Stoop en Marco Kraal en kun je een handtekening scoren of met het tweetal op de foto gaan.
 

TOEGANG

Het Stekkie Jeugdparcours is op de wedstrijddagen van 9:00 uur tot 17:00 geopend. De toegang is gratis. Je vindt het parcours aan het Enkeerdpad langs het Havenkanaal bij de fietsbrug.
Bezoek ook de website
Bezoek ook de website

 

Deel deze pagina