Snoekerijen nummer 138; Een grote spinner-special, roofblei op de vlieg, het NK Streetfishing, klein kunstaas en meer…

27-05-2019 | Artikelen | Roofvis | Schrijver: Ingmar Boersma
 
Vanaf 8 juni krijgen alle leden van de SNB weer de volgende editie van ons prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Dit keer editie  138 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.
 


 
 
In deze uitgave lees je een uitgebreide special over (grote) spinners. Geschreven door niemand minder dan de spinner-koning zelf, Jarno Dingerink. Maar, eerlijk is eerlijk, hij gebruikt ook input van enkele collega spinner liefhebbers. Een andere welkome gast tijdens het roofvissen is de roofblei. Hoe je deze vangt met een vlieg vertelt Albert van de Goor ons.
 
Klein kunstaas, het is helemaal hot. Niet alleen doordat het erg succesvol is maar zeker ook omdat het zo veelzijdig inzetbaar is voor zoveel verschillende vissoorten. Sander Paans neemt ons mee in zijn visserij met kleine plugjes. In deze editie lees je ook meer over het dit jaar te starten NK Streetfishing dat door de SNB, samen met Sportvisserij Nederland, wordt georganiseerd.
 
De vaste rubrieken zoals regio informatie, de visgidsenactie en de rubriek Grootformaat komen natuurlijk ook voorbij. De Grootformaat staat dit jaar in het teken van loodvrij roofvissen. Dit keer lees je een vangstverslag van een joekel van een baars, gevangen aan tungsten gewichtjes van Drop-It-Tackle. Dit en meer lees je in het beste onafhankelijke roofvismagazine van ons land Snoekerijen.
 
 
Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl
 
 
 
 
 

Deel deze pagina