Jeugd roofvisdag (12 – 16 jaar) met volledig ingerichte visboten in Zwolle

02-08-2017 | Artikelen | Roofvis | Schrijver: Ingmar Boersma
In Oost-Nederland is de Regio Oost van de roofvissers van de Snoekstudiegroep, samen met Visgids Zwolle,  bezig met leuke activiteiten. Op 2 september a.s. weer een jeugdvisdag met boten bijvoorbeeld.
 


 

Jeugdvissen met de boot op roofvis

Net als afgelopen jaar organiseert de regio weer een jeugdvisdag met boten in de omgeving Zwolle. We gaan met jongelui van 12 t/m 16 jaar met boten het water op en vissen op de Vecht, het Zwarte Water en de aangrenzende kolken. Behoor je tot die leeftijdsgroep en wil je eens mee in een compleet ingerichte visboot, meld je dan snel aan. Info vind je hieronder. Afgelopen jaar ving vrijwel iedereen vis. Kansen genoeg dus ook voor jou! Of wil je gewoon eens mee maken hoe dat gaat in zo’n boot, hoe een moderne “fishfinder” of elektromotor werkt? Dan is dit je kans.
 

Medewerking

Deze jeugdvisdag wordt mede mogelijk gemaakt door Sportvisserij Oost-Nederland die de lunch voor ons zal betalen. Wij zorgen dus voor een lekkere lunch en daarbij wat te drinken. Wil je tijdens het vissen ook nog iets gebruiken, neem dat dan zelf mee. Tevens verleent Visserijvereniging “De Hengelsport” uit Zwolle haar medewerking door de vergunningen en haar viswater voor dit evenement beschikbaar te stellen.
 

Gegevens op een rij

Datum: zaterdag 2 september 2017
Tijd: vissen van 09:00 tot 16:00 uur
Kosten: € 5,-- per deelnemer.
Zelf meenemen: kleding, passend bij het weer en een goed humeur;
Wij zorgen voor: visboot, alle hengels, molens, aas etc., een lekkere lunch, begeleiding en vergunning
 

Aanmelden en info

Wil je graag meedoen met de jeugdvisdag? Stuur dan een e-mail met je naam, geboortedatum en telefoonnummer aan: regiooost@snoekstudiegroep.nl. Doe dit uiterlijk vóór 28 augustus 2017. Van tevoren ontvang je dan een e-mail met alle info inclusief locatie.
Wil je nu al meer weten over de vismogelijkheden? Kijk dan even op www.visgids.nl o.a. onder het menu item “Viswater Zwolle”.
 


 

Deel deze pagina