NAVIONICS GAAT SAMENWERKEN MET DE WESTIN BENELUX PROSTAFFERS

18-04-2017 | Artikelen | Roofvis | Schrijver: Navionics
Navionics, de grootste leverancier van elektronische waterkaarten en apps zal de Nederlandse en Belgische Westin Prostaffers voorzien van haar producten voor de plotters, telefoons en tablets.
 


 
-Luc Coppens. Heeft hij nog een introductie nodig, 3 jaar achter elkaar won hij het Belgische roofvis kampioenschap met daarbij een Belgisch record; een snoek van 133,8 cm. Ook de zeer competitieve NKS snoekbaars competitie heeft hij drie maal gewonnen met meerdere dag zegens.
Op de diverse beurzen in binnen- en buitenland kan je Luc treffen waar hij altijd tijd heeft om verschillende technieken of de werking van kunstaas uit te leggen.
 


 
-Jeremy Staverman, 2013 en 2014 NKS kampioen en in 2014 en 2015 WPC kampioen samen met zijn teammaat Luc. Jeremy is in Nederland vooral bekend geworden als pionier in de internet video’s over zijn vis avonturen, zelfs voordat YouTube bekend werd. Later produceerde hij meerdere video’s voor Rovers magazine. Maar naast deze capaciteiten is Jeremy vooral bekend als visser op roofvis die samen met Luc ook de Predator tour twee maal wist te winnen.
 


 
-Robert-Paul Wolters, kortweg Ropa, is al jaren een bekende in de roofvisserij. Hij publiceert al 17 jaar artikelen in diverse bladen. Momenteel schrijft hij regelmatig voor bladen als Rovers, Dé Roofvis en Snoekerijen. Ropa is een actief lid van de Snoekstudiegroep en komt actief op voor de belangen van de snoekvissers in metname het benedenrivieren gebied. Niet zo gek, want Ropa is helemaal maf van de snoek en het vissen erop, met alle mogelijke (kunstaas)technieken."
 


 
-Daniël van der Post, is een Nederlandse visser die zijn Hobie kayak als zijn tweede huis is gaan zien. Het vangen van roofvis, op zoet en zout water, met kunstaas is zijn favoriete bezigheid. Helemaal met het kunstaas van Westin waar hij nu officieel teamlid is geworden, Daniel is de winnaar van het Hobie Fishing European Championship 2014 en het WPC kayak event in 2015 en 2016.
 


 
-Kris Broeckx. Door de Jaren heen heeft Kris verschillende soorten kunstaas en technieken geprobeerd om de roofvis te vangen. Hij woont in België, 10 minuten van de grens met Nederland en is het meeste van zijn tijd op het Hollands Diep / Haringvliet te vinden. Zijn PR’s zijn op dit moment; snoekbaars 100,5cm, snoek 126 cm en baars 49 cm. Hij is een ferm voorstander van Catch&Release en vindt dat dit de enige manier is om ook in de toekomst een gezond bestand te hebben.
 
 
 
De Westin Pro’s krijgen Navionics kaarten welke zij kunnen gebruiken in hun Lowrance en Raymarine plotters. Met deze kaarten kunnen zij ook de nieuwe Sonarchart Live techniek gebruiken waardoor je als het ware het water zelf in kaart kan brengen. Tevens krijgen zij de Navionics Boating app, daarmee kunnen zij de kaarten in de plotter updaten en hun nieuwste vis avonturen vanuit huis plannen.
 
Met SonarChart™ Live kan je een eigen kaart maken met op iedere 50 cm een dieptelijn, deze wordt live gemaakt op je plotter of je mobiel. Je hebt dan dus een veel beter beeld hoe de bodem er uitziet, de kleinste veranderingen worden haarfijn weergegeven wat jou de mogelijkheid geeft om nou net dat verschil te maken tijdens je visdag.
 
 
Meer informatie kan je vinden op www.navionics.com en  www.westin-fishing.com
 
 

Deel deze pagina