SNB Pike Experience, de meest praktijkgerichte en gezelligste roofvisbeleving van de lage landen; Zondag 4 oktober in Almere

11-09-2015 | Artikelen | Roofvis | Schrijver: Snoekstudiegroep
Het is al breed aangekondigd; het gezelligste en meest praktijkgerichte roofvisevenement Pike Experience komt er weer aan. Op zondag 4 oktober verzamelen roofvissers zich weer in Almere bij Haddock Watersport. Hier kun je alles vinden over materialen, technieken en de nieuwste snufjes. Maar je kunt er ook direct het water op en langs om mee te gaan vissen met ervaren roofvissers. Zowel vanaf de kant als vanuit de boot. En dat allemaal volledig gratis.
Vissen en vangen op het Weerwater tijdens de Pike Experience
Vissen en vangen op het Weerwater tijdens de Pike Experience

 
Zondag 4 oktober
10.00 – 17.00 uur
Haddock Watersport, Archerpad 8-10, Almere
Toegang en parkeren is GRATIS
 
Veel variatie
Tijdens de SNB Pike Experience, georganiseerd door de Snoekstudiegroep (SNB) zullen vele winkeliers, groothandelaren, infostands en prostaffers van bekende merken je alles laten zien en beleven op roofvisgebied. Winkels als Hengel Discount uit Oldemarkt, Rentenaar Hengelsport, De Snoekbaars Hengelsport en Handy Fish maken hun opwachting. Het zelfbouwen van kunstaas wordt er getoond door onder andere Derk Baits, Hans en Tim Koopman, Anne Brommer, Big Streamer en diverse anderen. Je treft er ook de wereldberoemde tweedehands markt  die al jarenlang garant staat voor super koopjes. En natuurlijk is er weer de grandioze verloting. Dit jaar kun je onder andere een Alumacraft visboot en een Motorguide elektromotor winnen, naast vele hengels, molens, reels en kunstaas.
Keuze genoeg
Keuze genoeg

 
Dood aas vissen en streetfishing
Nog veel meer dan vorig jaar kun je terecht voor alles over dood aas vissen. Aan het water worden het vissen met dobbers en enkele geavanceerde technieken voor het statisch vissen gedemonstreerd. Je kunt dat allemaal van dichtbij meemaken en desgewenst krijg je er alle uitleg over in de praktijk. Op streetfish gebied is er genoeg te beleven. Er is een stand van de jongens van Streetfishing Nederland. Hier krijg je alle praktijkinfo over hoe je moet streetfishen, alles over de beste technieken, knopen, aassoorten, montages etc. Maar er wordt ook een streetfish evenement gehouden, waarover binnenkort meer informatie volgt.
 
Facebook met vele updates
Via onze Facebookpagina en het speciaal aangemaakte evenement Pike Experience krijg je regelmatig de laatste updates over de Pike Experience. Like dus snel onze pagina en meld je aan voor het evenement. Via Facebook krijg je dan alle details van de deelnemende partijen.
 
Meer informatie
Als je meer informatie wilt hebben over dit spektakel, kijk dan op de website van de SNB: www.snoekstudiegroep.nl. Hier vind je de meest actuele informatie en de deelnemerslijst. 
Veel boten op op te stappen
Veel boten op op te stappen

 

Deel deze pagina