De SNB Pike Experience komt er weer aan in 2015

16-12-2014 | Artikelen | Roofvis | Schrijver: Snoekstudiegroep
Na het enorme succes van de Pike Experience in het najaar van dit jaar gaan we dit meest praktijkgerichte en complete roofvisevenement van het jaar ook weer in 2015 organiseren.
 

Waar en wanneer

Noteer vast zondag 27 september 2015 in je agenda en houd hem vrij om naar de Pike Experience te komen. Ons evenement vindt weer plaats bij Haddock Watersport, Archerpad 8-10 in Almere.
 


Wat is er te doen?

Globaal zal de opzet van de Experience lijken op die van afgelopen keer, maar natuurlijk gaan we weer wat nieuwe dingen in brengen. Toppers als de zeer druk bezochte tweedehands markt en de heel populaire tombola met schitterende en dikke prijzen, houden we er natuurlijk in. Ook zullen er zowel binnen als buiten de nodige stands zijn van roofvisbedrijven en organisaties. Sommige stands van afgelopen keer komen terug, anderen zullen nieuw zijn. Gezien het grote succes twijfelen wij er niet aan dat we de beperkte ruimte makkelijk gaan vullen! Ook een belangrijk onderdeel van de Pike Experience was de grote hoeveelheid boten waar bezoekers konden opstappen. Ook dat houden we natuurlijk vast en zullen we misschien zelfs nog uitbreiden. Het belooft dus weer een heel spektakel te worden. Er is weer van alles te doen, te beleven en te zien.


 

Stands en toegang

De werving van standhouders is nog niet echt begonnen, maar in elk geval is de aanwezigheid van Shimano (o.a. hengels, molens en reels en Rapala en Storm kunstaas)en Pure Fishing (ABU Garcia, Mitchell, Greys etc.) al wel zeker. Ook hebben de nodige professionele visgidsen hun toezegging al weer gedaan. Maar zoals gezegd, er zullen nog veel meer deelnemers volgen. Net als afgelopen keer betaalt niemand voor dit evenement. Standhouders staan er gratis, bezoekers komen gratis binnen en iedereen kan gratis parkeren.
 

Meer informatie

Als je meer informatie wilt hebben over dit spektakel of als je interesse hebt om als standhouder aanwezig te zijn, neem dan contact met de SNB op. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via email, te vinden op onze website (www.snoekstudiegroep.nl), via Facebook of per telefoon. De werving van deelnemers wordt gecoördineerd door SNB voorzitter Ingmar Boersma.
 

Deel deze pagina