Snoekerijen nummer 118, dikker en breder dan ooit!!!

25-05-2014 | Artikelen | Roofvis | Schrijver: Snoekstudiegroep

Vanaf 31 mei zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 118 met deze keer wel een heel mooie primeur. Ons blad wordt met maar liefst 12 pagina’s uitgebreid. 25% dikker dus en ook nog eens iets breder zodat er meer ruimte voor mooie artikelen ontstaat. Deze verruiming is niet eenmalig, want voortaan zal elk nummer 60 pagina’s dik zijn!

Snoekerijen 118 van juni 2014
Snoekerijen 118 van juni 2014
De inhoud van dit nummer is ook weer zeer de moeite waard om te lezen. Je vindt o.a. een uitgebreide review van de prachtige Mac Adventure boot van Mac Fishing, een onderbouwd artikel over de effecten op snoek als je erop vist in de warme zomermaanden en een schitterende bijdrage over het vissen met topwaters. Ook een prachtig artikel over het vissen in de polder door Robert-Paul Wolters en nog veel meer interessante artikelen en verenigingsnieuws.

Ook onze zeer succesvolle ledenactie “Gratis vissen met een visgids” heeft weer een plek in dit magazine. En wat voor een plek? Dit keer maak je kans op een dag vissen met Bertus Rozemeijer. Meer informatie over de Visgids-actie en natuurlijk nog veel meer leuke dingen en artikelen tref je in Snoekerijen 118 aan.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

Deel deze pagina