Ingmar Boersma a.s. maandagavond in NPO2 televisie programma en op NPO-Radio 5

23-01-2016 | Artikelen | Algemeen | Schrijver: Ingmar Boersma
Ingmar Boersma is maandagavond 25 januari op NPO2 in het E.O. programma “Geloof en een hoop liefde” te zien. De komende week staat dit programma in het teken van de stad Zwolle. Wekelijks wordt in de uitzendingen een stad centraal gesteld en komen mensen aan het woord die iets bijzonders doen in hun stad of die op een bijzondere manier in het nieuws zijn geweest. Later die Avond zal Ingmar ook te horen zijn in het radioprogramma “Thuis op 5” waarin hem een interview wordt afgenomen.
 

Vissen

Ingmar wordt geportretteerd omdat hij met zijn visuele handicap prima in staat is om succesvol sportvisser te zijn. Het gaat in de Tv-uitzending niet om de vangsten, maar om de beleving en werkwijze tijdens het vissen. Ingmar is te zien aan de Zwolse stadsgrachten vlakbij het Kerkbrugje, vissend samen met de presentator op witvis.
 

NPO-Radio 5

In het radioprogramma “Thuis op 5”, wat op Radio 5 in de avond tussen 22:00 en 24:00 uur wordt uitgezonden, wordt Ingmar ook nog live geïnterviewd. Het interview zal rond 22:15 plaatsvinden.
 

Wanneer en waar?

Uitzending van “Geloof en een hoop liefde”, NPO2 om 18:10 uur. De uitzending duurt ongeveer 40 minuten, waarbij dit onderwerp een onderdeel van het programma is.
NPO-Radio 5, “Thuis op 5”, rond 22:15.
Ingmar met presentator Henk en cameraman/regiseur Robert
Ingmar met presentator Henk en cameraman/regiseur Robert

 

Deel deze pagina