Finesse visserij met Daniël Weijers op (grote) baars

Datum: 08-05-2020
Locatie: Raven Hengelsport
Straat: Zuiderpoort 36
Postcode: 8239 AD
Plaats: Lelystad

AANVANG 19:30 UUR IN DE AVOND !!!


We hebben ’t voor mekaar. Na een uiterst succesvolle regioavond in november in Zwolle hebben we weer een nieuwe avond gepland en wat voor eentje. Een avond over Streetfishing en finesse visserij op grote baars door de inmiddels BN’er geworden presentator van Vis TV; Daniël Weijers.
 
Na zo’n succesvolle avond met Hilco in Zwolle moet je blij zijn. Maar dat schept ook verwachtingen voor de toekomst. Nou ja, het is gelukt, we hebben weer “een leuke act” kunnen regelen. Daniël Weijers, inmiddels bij iedereen bekend als presentator van het RTL programma Vis TV, komt een mooi verhaal vertellen. Hij is een echte roofvis fanaat die alle facetten van het roofvissen wel onder de knie heeft. Maar deze avond komt hij uitleg geven over zijn echte specialiteiten.
 
Gegevens op een rij
Datum: Vrijdagavond 8 mei 2020
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Raven Hengelsport Lelystad, Zuiderpoort 36, 8239 AD. Tel.: 0320-257176.
Entree: SNB leden €2,--, Niet leden €5,--.
NEEM JE SNB LEDENPAS MEE OM JE LIDMAATSCHAP AAN TE KUNNEN TONEN!
 
Streetfishing en vissen op grote baars
De avond staat in het teken van een presentatie met beeldmateriaal, maar ook een speciaal voor deze avond gemaakte film van Daniël. Het zal gaan over allerlei soorten rigs, montages, knopen, maar natuurlijk ook kunstaas, hengels, lijnen en molens. Daniël heeft ontzettend veel verschillende materialen en aasjes bij zich om aan jullie te laten zien en er uitleg over te geven. Ook neemt hij ons mee in zijn gespecialiseerde visserij op (extreem) grote baars. Heel erg populair momenteel. Daniël vertelt ons eerst zijn verhaal. Daarna is er volop gelegenheid om in een ongedwongen sfeer vragen aan hem te stellen. Hij zal dan ook allerlei montages demonstreren.
 
Winkelen bij Raven
Wij houden deze avond in de winkel van Raven Hengelsport in Lelystad. Het mooie daarvan is dat je  gelijk eventueel spullen n.a.v. de info van Daniël kunt kopen. Maar, omdat we dan vlak voor de opening van het roofvisseizoen zitten, kun je sowieso gelijk je voorraad aanvullen natuurlijk.
 
Speciale actie voor SNB leden
Ben je lid van de SNB, neem dan je SNB Ledenpas mee. Op vertoon van die pas heeft Raven een schitterende actie voor je die alleen deze avond geldt. Op het moment van schrijven van dit artikel is nog niet exact bekend wat, maar waarschijnlijk wordt het een korting op het gehele assortiment voor SNB leden. Houdt onze digitale media in de gaten voor het laatste nieuws over deze actie. Natuurlijk geldt de actie ook als je op deze avond ter plekke lid wordt.
 
Tombola met prachtige prijzen
Natuurlijk hebben wij ook nu weer een tombola met schitterende prijzen. Hengels, molens, kunstaas, het zal er zijn. Zorg dat je voor een actueel overzicht van de te winnen prijzen tegen die tijd onze website en/of social media kanalen in de gaten houdt. En… Ook hier geldt weer dat jij als SNB lid een streepje voor hebt. Ben je lid, dan maak je kans op iets speciaals. Wij zorgen net als de vorige regioavond weer voor een speciale prijs alleen voor SNB leden. Geen stukje kunstaas van €2,95, nee, echt een mooie prijs.
 
Mis het niet en zorg dat je bij deze leerzame en ongetwijfeld gezellige avond aanwezig bent. We gaan er weer wat moois van maken. Tot dan!
 

Finesse visserij met Daniël Weijers op (grote) baars